Zakelijk Zoekt u een locatie voor een vergadering, congres, ontbijt/lunch/diner, bedrijfsfeest of een bedrijfsuitje? Wij verwelkomen u graag. De Pier Pannenkoeken staat bekend om haar gastvrijheid en haar flexibiliteit waarbij wij gerust durven te stellen dat de klant bij ons nog echt koning is. Inmiddels weten veel bedrijven ons al te vinden en daar zijn wij enorm trots op. Wij bieden u een geschikte ruimte aan voor iedere zakelijke aangelegenheid. Vooraf vernemen wij graag uw wensen, zodat wij de ruimte conform uw wensen kunnen inrichten. U moet daarbij denken aan de gewenste opstelling van de tafels en de stoelen. Daarnaast kunnen wij ook een beamer, een geluidsinstallatie of andere ondersteunende middelen leveren. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor het organiseren van een bedrijfsuitje of een teambuildingsactiviteit. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan Ziplijn, Bungy, Reuzenrad, beach volleybal
Zakelijke lunch

workshops

workshop

De Pier Scheveningen

De Pier is en blijft een plek van vele gezichten. Niet alleen voor het recreatieve publiek, maar juist ook voor het zakelijke publiek. Dit icoon aan de kust is dé plek voor verrassende zakelijke mogelijkheden en bijeenkomsten. Werken en vergaderen met een verbluffend uitzicht over de Noordzee en het strand van Scheveningen. En ben je het even zat? Buiten De Pier staat 11 kilometer strand voor je klaar, zo kom je de dag wel door.

vergaderen op de pier
VERGADERING, EVENT OF (BEDRIJFS)FEEST
 

De Pier biedt tal van mogelijkheden, aan te passen naar ieder budget. Neem contact op voor meer informatie, een rondleiding en/of een vrijblijvende offerte op maat.

VOOR INFORMATIE OF RESERVEREN

NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPolskiEspañol